HÉTVÉGI Nyitvatartásunk szombat, vasárnap 7-9-óra !!!

Bemutatkozás

Csabai Virágház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Vágott virág, cserepes dísznövény és virágkötészeti kellék nagykereskedés

    Cégünk 1990 óta foglalkozik virágkereskedelmi tevékenységgel. Az eleinte kiskereskedelmi, virágüzleti forgalmazást Csüllög Terézia virágkötő mester kezdte meg első telephelyünkön Békéscsabán a Mester utcában.
    A 90-es évek elején megjelenő egyre nagyobb számú magán virágüzletek igényeire reagálva már 1994-től beindult a vágott virágok és cserepes dísznövények nagykereskedelmi forgalmazása. Két év múlva csatlakoztunk a családból a cég munkájához, mindketten kertészmérnöki diplomával, illetve kertészeti termékmenedzser szakmérnökként.


    1998 szeptemberétől vevőink megelégedettségének köszönhetően és az egyre növekvő piaci igényekre válaszolva új telephelyen, modern körülmények között dolgoztunk tovább.


    Folyamatos fejlődés, a beszállítói és vevőkör bővülése, import-export tevékenység valamint korszerű informatikai és logisztikai rendszerünk kiépítése vezetett a mai állapothoz. 17 évvel az alapítás után azon munkálkodunk, hogy a mintegy 400 kereskedelmi egységből álló vásárlói körünket minden nap friss áruval tudjuk kiszolgálni Magyarország és a világ többi tájainak kertészeti termékeivel.


    Már a kezdetektől fogva részt vettünk a békés-megyei virágkötők szakmai alap és továbbképzésében tanfolyami kereteken belül illetve évente többszöri alkalommal rendezünk virágkötészeti bemutatókat.

    Cégünk legfontosabb erényei között tartjuk számon, hogy helyi vállalkozóként szinte összes vevőnkkel személyes jó kapcsolatot tartunk fent, így a már megszokott bizalommal fordulnak felénk megrendeléseikkel, egyedi igényeikkel.

Pap Katalin
Miklya Tamás

Ügyvezetők

 

nyitvatartás:

H-P:
06.00 - 14.00

SZO-V:
06.00 - 8.00

elérhetőség:

Békéscsaba, Ipari út 36.

+36 66 452 379
+36 30 683 3604

rendeles@csabaiviraghaz.hu
iratkozzon fel hírlevelünkre!

IGEN, elsőként szeretnék értesülni az újdonságokról!
E-mail címem:

MÁR feliratkoztam, de le szeretném mondani a hírlevelet.
E-mail címem:

Békéscsaba, Ipari út 36.
+36 66 452 379
+36 30 683 3604
rendeles@csabaiviraghaz.hu